ارائه خدمات بهداشتی و درمانی توسط جهادگران بسیج جامعه پزشکی

محمد صادقی مسئول کانون دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مسئول امداد و درمان سازمان بسیج جامعه پزشکی استان خراسان در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص امدادرسانی به حاشیه شهر اظهار داشت: برای رسیدگی به مسائل بهداشت و درمان حاشیه‌نشین‌ها، هر سال 67 نوبت با حضور در حاشیه شهر، خدمات لازم به مردم ساکن در این مناطق محروم ارائه می شود.

وی به نحوه ارائه خدمات اشاره داشت و تصریح کرد: در مدت حضور تیم اعزامی به حاشیه شهر، توسط پزشکان و پرستاران، بیماران با حضور در مکان استقرار تیم پزشکی ویزیت رایگان می شوند و  همچنین دارو به صورت رایگان به بیماران توزیع می شود و همچنین خدمات بهداشتی و آموزش‌های لازم داده می شود.

صادقی با اشاره به حضور جهادگران افزود: بر همین اساس در هفته گذشته تیم پزشکی شامل یک پزشک و دو پرستار  به همراه 5 نفر کارشناس به روستای میربنگش اعزام شدند که در مدت حضورشان 75 نفر را ویزیت رایگان کردند.

برگزاری مسابقات نقاشی، داستان‌نویسی ، تیراندازی و پرتاب دارت و اهدای جوایز از جمله برنامه‌های این گروه اعزامی به منطقه محروم میربنگش بود.

مسئول کانون دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: گروه‌های اعزامی به مناطق حاشیه شهر ضمن ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با خانواده‌های شهدا و جانبازان دیدار می‌کنند و از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات و کاستی‌های موجود در آن منطقه قرار می گیرند.